BENTLEY обяви, че компанията стъпва официално в България с откриването

...
BENTLEY обяви, че компанията стъпва официално в България с откриването
Коментари Харесай

BENTLEY вече си има официален сервизен център в България

BENTLEY разгласи, че компанията стъпва публично в България с откриването на първи по рода си за именитата марка в страната ни сервизен център.

" Bentley Motors открива през днешния ден първия сервизен център на първокласната марка в България ", се споделя в формалното изказване на марката. " Модерният обект, ситуиран в София, е оборудван с набор от технологии за обслужване и ремонт, гарантиращи, че българските клиенти на Bentley ще получат най-хубавото обслужване за своите коли ", споделят още от компанията, като показват, че сервизният център е с повърхност от 90 кв.м, е оборудван е с два особено създадени подемника за коли като Bentayga и Continental GT, и е ситуиран на територията на Порше София Запад.

" Нашият нов сервиз е крайъгълен камък за нас в България, като разрешава на нашите лоялни клиенти да се възползват изцяло от опита на нашите техници и сервизен личен състав ", споделя Марио Де Мартино, общоприет управител на Porsche Inter Auto България. " Очакваме с неспокойствие да посрещнем тях и запалянковците на марката в близко бъдеще ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР