Числата са налице и марките Kia и Hyundai са на

...
Числата са налице и марките Kia и Hyundai са на
Коментари Харесай

Hyundai и Kia са най-крадените коли в Америка!

Числата са налице и марките Kia и Hyundai са на върха на кражбите на коли в Щатите за 2023 година Националното бюро за застрахователни закононарушения преди малко разгласява отчета си за трендовете в кражбите предходната година и за потрес на мнозина в него въобще не се появиха Hellcat или Scat Pack или който и да е Dodge даже в топ 10.

Всъщност Kia и Hyundai преобладават в десетте най-крадени транспортни средства за 2023 година, заемайки шест от местата. Човек би трябвало да се запита дали това има нещо общо с някои модели, които не разполагат с имобилайзер на мотора и изявления в обществените медии, учащи децата по какъв начин елементарно да ги откраднат.

Начело на листата под номер едно е Hyundai Elantra. Следват го Hyundai Sonta и Kia Optima надлежно на второ и трето място. Chevrolet Silverado 1500, също е в челната десетка на четвърто място. Пети е Kia Soul, следван от Honda Accord. Honda Civic е седма, а Kia Forte е осма. Ford F-150 и Kia Sportage допълват листата на девет и 10. Забелязва се, че Kia и Hyundai са в листата с модели от по-ниско равнище.

Каквато и кола да карате, разбирайте, че крадците в един миг може да се опитат да я лишават. Не всички крадени коли се нарязват или продават, някои се употребяват единствено за забавление или за осъществяване на други закононарушения, от време на време с насилствени дейности.

Добре е всеки да конфигурира спомагателна отбрана на автомобила си, в това число някакво устройство за следене, в случай че не и две. Паркирането в охраняема постройка като гараж през нощта е отлична концепция, както и заключването на вратите, затварянето на прозорците, инсталирането на камери за наблюдаване и не оставянето на полезности в колата.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР