NIO ще интегрира GPT функционалностите на Microsoft Azure OpenAI на

...
NIO ще интегрира GPT функционалностите на Microsoft Azure OpenAI на
Коментари Харесай

NIO с интеграция на GPT

NIO ще интегрира GPT функционалностите на Microsoft Azure OpenAI на борда на електрическите автомобили си, които предлага на европейския пазар.

Това излиза наяве от изказване на нидерландското поделение на NIO, като се разяснява, че новата функционалност ще бъде интегрирана с бордовия помощник NOMI на китайския авто производител.

" Например, с функционалността GPT, NOMI може да отговори на по-сложни въпроси от страна на консуматори на естествен всекидневен език и с съответна информация за автомобила ", се споделя в анонса на NIO. " Това обезпечава по-персонализирано и интуитивно преживяване, при което потребителите получават точни и уместни отговори, без да се постанова да откъсват очи от пътя или да смъкват ръцете си от кормилото ".

GPT функционалността в електрическите автомобили на NIO в Европа ще бъдат налична с помощта на непрекъснатата им интернет съгласуваност и опцията за възобновяване на бордовата им система отдалечено с OTA (over-the-air) ъпдейти.

От NIO споделят още, че с помощта на интеграцията на бордовата система, NOMI GPT ще бъде в положение да дава съответни отговори на въпроси като " Как да си контролирам външните огледала ", " Как да ревизира налягането на въздуха в гумите? " и други съответни такива, а отговорите ще бъдат подавани под формата на указания на екрана на интегрираната система.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР