От 15 май общинската фирма Градски транспорт“ осигурява възможност за

...
От 15 май общинската фирма Градски транспорт“ осигурява възможност за
Коментари Харесай

“Градски транспорт” осигурява възможност за прикачване на пътниците от спирка „Изгрев“ до спирки „ВСУ“

От 15 май общинската компания „ Градски превоз “ обезпечава опция за прехвърляне на пасажери от спирка „ Изгрев “ до „ ВСУ ” с междинна спирка „ Ален мак “ . Това ще обезпечи транспортната съгласуваност за пътуващите с линия 409 , защото от 14 май рейсовете от градския превоз не обслужват посочените две спирки в двете посоки.

Шатъл ще извозва пасажерите от спирка “Изгрев ” (пред някогашния хотел “Аглая ”) до спирката на Варненския свободен университет, където ще прави завой и ще се връща назад. Курсовете ще се извършват от 06:50 до 20:00 часа в това число , за период до привършване ремонтните действия.

Обезпечаването на превоза бе контрактувано в диалог късно през вчерашния ден сред кмета Благомир Коцев, шефа на “Градски превоз ” и президента на Варненския свободен университет “Черноризец Храбър ”.

Причината спирките да не се обслужват са ремонтните действия по ул. „ Петър Попов “ и техническата неспособност рейсовете да реализират маневри при превръщане на маршрута. От строителната компания увериха кмета Коцев, че неудобството за жителите на Варна ще продължи единствено три дни.

Язовир „ Елешница “ е в заплаха! Трябва да се вземат незабавни ограничения

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР