Николета Маданска май е напът да смени попрището. Откакто е

...
Николета Маданска май е напът да смени попрището. Откакто е
Коментари Харесай

Ще бъдете шокирани: Николета Маданска свалила мъжа си Венелин Петков със засукан...

Николета Маданска май е напът да смени попрището. Откакто е в майчинство, журналистката се е отдала на огромната си пристрастеност – сладкарството. Тя показа в обществената мрежа, че всеки месец подготвя торта с друг усет, с цел да означи порастването на сина си Йоан. Чаровната русокоска има намерение да съблюдава този обред, до момента в който момченцето навърши 1 годинка на 22 ноември.

„ Много обичам да върша сладкиши. Това е мое занимание от години, а фантазията ми преди малкия екран беше да имам лична сладкарница. Тортите за месечинките на Йоан подготвям с необикновен сантимент. Старая се всякога да са разнообразни - чийзкейк с бял шоколад и малини, морковена с ананас, чийзкейк с лайм, брауни с горски плодове, кейк с тахан и банани, медена с праскови и маскарпоне. Голяма част от рецептите са от обичаната ми готварска книга ", споделя Николета.

Навремето тя зарязала концепцията да има сладкарница поради работата си на тв водеща в Би Ти Ви, само че не изключва опцията някой ден да сбъдне тази своя фантазия. Журналистката не пести старания и всеки ден се завърта в кухнята  - с изключение на сладките изкушения, нейна горделивост са и италианските специалитети, които подготвя. Интересна детайлност е, че тъкмо с готварските си умения Маданска съумяла да смъкна мъжа си Венелин Петков, който по това време се водеше неин началник в Би Ти Ви. Запознати настояват, че усмихнатата русокоска направила първата крачка към по-сериозно обръзване, като го поканила на сякаш другарска среща в дома й. Обещала да му подготви най-вкусния десерт, след който да си оближе пръстите. Както стана ясно по-късно, съумяла е да го впечатли освен със заложбите си на кулинар.

Николета и Венелин станаха родители преди 9 месеца . Журналистката роди дребния Йоан в края на ноември предходната година и от този момент е на върха на щастието. Тя се хвали, че момченцето е извънредно умерено и спи по цяла нощ. „ Бебе като по учебник! ”, удовлетворена е гордата майка.

Много дами страдат от следродилна меланхолия и признават, че мъчно привикват с новия метод на живот, само че не и Маданска, която извадила шанс с добродушно дете. „ Аз съм била такава и тайничко се надявах Йоан да наподобява на мен. Ако би трябвало да съм почтена, с татко му не разбрахме какво са колики и безсънни нощи. Бременността ми също протече леко. Все чаках да ми се гади, да ми се ядат избрани храни, да ме боли кръст, да ми отичат краката – неща, от които се оплакваха мои познати, само че на мен не се случиха. Ралността се оказа по-хубава от упованията! ”, споделя журналистката за трепетите на майчинството. И добавя, че е подготвена за още едно бебе, освен това в най-скоро време. Категорична е, че желае да има две деца преди да навърши 40 години.

Николета е признавала пред свои близки, че не бърза да се връща на работа. След като мъжът й бе отхвърлен от поста шеф на Би Ти Ви новините, желанието й да се завърне в нюзрума напълно се изпарило. В момента русокоската е в майчинство, което ще се удължи, в случай че забременее наново. Тя била твърдо решена да не отсрочва момента за далечно бъдеще.

Говори се, че връзката на Маданска и Петков в последно време процъфтявала. Преди да срещне актуалната си обичана, 49-годишният водещ бе концентриран в кариерата си и не мислеше за наследници, само че след това пренареди целите си. След като го уволниха от Би Ти Ви, Венелин осъзна, че работата не е всичко и времето със фамилията е най-ценно. Николета и Венелин няколко пъти бяха пред разлъка, само че съумяха да изгладят разликите си, а синът им Йоан ги сближи. Хора от обкръжението им споделят, че и двамата са доста сложни характери, обичащи да постановат мнението си, но в името на любовта и хармонията съумели да създадат доста взаимни отстъпки.

Освен че се е отдал на бащинството, някогашният началник на Би Ти Ви новините е станал и доста деен в обществената мрежа, откогато го отстраниха от малкия екран. Той всеки ден качва фотоси и разяснява настоящите тематики от седмицата. Публикува и персонални фрагменти с жена си и бебето – нещо, което преди не си позволяваше. Все още не е ясно къде Петков ще продължи професионалния си път, откакто от Би Ти Ви го натираха. Появиха се клюки, че желае да гради политическа кариера, само че те бяха опровергани. Говори се също, че може да опитва шанса си в чужбина. Журналистът е намеквал, че има оферта от международна медиа. Според негови сътрудници става въпрос за работа в Америка, където Венелин има положителни позиции още от студент. Ако в действителност замине за Съединени американски щати, по всяка възможност Николета и бебето ще го последват.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР