Тя беше културистka, една от най-добрите в страната си и

...
Тя беше културистka, една от най-добрите в страната си и
Коментари Харесай

Секси културистка вади луди пари от Only Fans /снимки/

Тя беше културистka, една от най-хубавите в страната си и петкратна шампионка на Бразилия, само че в това време Мари Рейс напусна спорта, когато разбра, че може да направи още по-добра кариера в друга област.
Тя размени спорта с кариера в платформата " Onlyfans ", тъй като осъзна, че е достигнала своя връх в бодибилдинга. В последна сметка в този момент тя е уверена, че е взела вярното решение. Това й донесе 600 000 почитатели в Instagram, където в този момент споделя наличие за бикини и долни дрехи.
" Днес мога да кажа, че аз, Мари Рейс, в никакъв случай не съм спечелила, нито бих спечелила това, което спечелвам през днешния ден, работейки като фитнес модел. Моята спортна кариера завърши по този начин, както желаех. Целта ми беше да реализира главните и най-важни трофеи в категорията, в която се състезавах и по този начин се случи. Успях да приключа кариерата си на състезател на върха ", сподели Рейс.
" Бях изцяло наясно, че няма да мога да бъда сполучлив фитнес модел още дълго. И по този начин, когато започнах да виждам спад в бизнеса и затова спад във финансовата страна, започнах да мисля за други благоприятни условия, които биха могли да комбинират нещо, което към този момент върша, което е фотоси, видеоклипове, изявления... и които биха могли да ми донесат и добра финансова възвращаемост. Вече доста пъти съм се снимала по бикини и долни дрехи. Вече бях пускала доста изявления, в които показвах тялото си и имах публика, която се интересуваше от този вид наличие. И това, което ме интересуваше най-вече, несъмнено, беше финансовата възвръщаемост ", разяснява тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР