В първите дни положението било ужасяващо със закъснения от по

...
В първите дни положението било ужасяващо със закъснения от по
Коментари Харесай

Министър Гвоздейков за закъснението на влаковете: Това е недопустимо, в понеделник ситуацията ще се нормализира

В първите дни ситуацията било ужасяващо със закъснения от по 3 часа. Това е неприемливо. В незабавен порядък бе направена нова метаморфоза на придвижването, в този момент закъсненията са до 18 минути. Това сподели служебният транспортен министър Георги Гвоздейков пред Българска национална телевизия. Според него до понеделник обстановката ще се възстановява. Министърът се извини на обществото, защото ремонтът предизвикал усложнения в регулирането на придвижването и трафика на жп превоза.

По думите му линии няма да отпаднат, а ще се понижат влакове с малко пасажери. Ще се направи оптимизация на броя влакове за сметка на това да няма огромни закъснения, сподели още той. Гвоздейков напомни, че ремонтът ще продължи над година и ще е много комплициран. Не е обикновено да бъде отлагано времето да се свърши, предизвести той.

Не ми се вижда кой знае какъв проблем. Навсякъде в Европа е по този начин. Дали паркирането е перпендикулярно или паралелно на тротоара, за мен няма значение. Трябва да се откри потенциал за паркоместа, а не това по какъв начин са ситуирани, сподели още транспортният министър във връзка с новите промени в придвижването в центъра на София при бул. " Патриарх Евтимий " и бул. " Витоша ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР