Ние сме в поредна национална катастрофа. А дори не сме

...
Ние сме в поредна национална катастрофа. А дори не сме
Коментари Харесай

Янев: Ние сме пред поредна национална катастрофа. А дори не сме във война

Ние сме в поредна национална злополука. А даже не сме във война.

Това разгласи през днешния ден някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев в брифинг пред медии преди да се събере Инициативният комитет, с цел да учреди партията му " Български напредък ".

" Не можем повече да толерираме политическа безнаказаност, тази непросветеност, този безразсъден авантюризъм, който ни води към дъното. Защото дано го кажем непосредствено - ние сме пред поредна национална злополука, а даже не сме във война ", акцентира някогашният министър на защитата. " Обществото е на ръба на обществен гърмеж. Сигурността е функционалност на положителната воля на външни фактори ", добави още той.

Той увери, че " Български напредък " не е просто " следващата партия " и че тя " ще има значима роля в политическия живот на страната ".

" Надявам се след време да описваме на децата и внуците си за този ден и без терзание, и без да се срамим, а гледайки обратно с горделивост да споделяме: " И аз бях там, бях част от този развой ". Днес дружно слагаме едно ново начало, което се надявам да е ново начало и за българската политика. Демонстрация по какъв начин всяка една българска партия би трябвало да работи, а точно - отразявайки желанията на своите гласоподаватели ", добави той.

По думите му, това ще е групировка, която ще бъде покрай хората и ще работи за тях.

" Във вътрешнопартиен проект ще създадем всичко допустимо да бъдат регистрирани позициите и експертизата на нашите симпатизанти. Аз имам вяра, че всеки триумф е резултат от работата на един добър екип. Нашата съществена задача е да изградим тъкмо подобен екип. Да приказваме повече за " ние " и по-малко за " аз ", сподели Янев. " Ние не го вършим поради нашето его или тъй като търсим популярност, авторитет. Всеки от нас е постигнал задоволително. Време е да даваме повече за страната си и да мислим за нашето на следващия ден ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР