Ние ще бъдем гласът на гражданите в Народното събрание, заяви

...
Ние ще бъдем гласът на гражданите в Народното събрание, заяви
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Експериментът с „промяната“ трябва да приключи!

Ние ще бъдем гласът на жителите в Народното събрание, съобщи още лидерът на листата
Целта ни е безапелационна победа в София на изборите на девети юни.  Искаме доверието на жителите на столицата, тъй като сме готови. Ще бъдем гласът на българските жители в Народното събрание. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в 23 МИР Георги Валентинов Георгиев след регистрацията.

По думите на Георгиев хората в София са останали излъгани. „ Предупредихме преди локалните избори, че София не е образователна кола. В момента „ образователната кола “, карана от Васил Терзиев и Борис Бонев, е блокирана в задръстването на бул. „ Витоша “ и Патриарха. Водачът на листата на ГЕРБ в най-големият столичен мир разяснява, че в Столичния общински съвет се получават стотици тъжби след като  нарисуваха две велоалеи, без да питат столичани. „ Това не е смяната, която жителите желаеха, по тази причина има митинги всяка вечер “, акцентира той.

Георгиев разяснява и серията политически кавги към „ Продължаваме промяната “, свързани с разкрития с подправени подписи и заверки с думите: „ От тези хора ли чакаме да създадат действителна правосъдна промяна?! “

Георги Георгиев акцентира, че новите ръководещи на София не са свършили нищо потребно за столицата, с изключение на да си вдигнат заплатите и да назначават свои родственици и другари. „ Аватарите на смяната в София си подвигнаха заплатите три пъти – това ще коства 6 млн. повече на бюджета. Можеше тези пари да бъдат вложени в построяването на една детска градина годишно. Вместо това жителите ще заплащат такса „ Управление “ на функционерите на „ Промяната “, сподели той.

„ Имаме бизнесмени, икономисти, младежи, адвокати, опитни политици и мениджъри във водещи интернационалните компании “–така Георгиев показа състава на листата на ГЕРБ-СДС в 23 МИР. Той беше съпроводен от регионалният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, ръководители на столични региони и претенденти за народни представители.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР