Ние от ПП вече върнахме мандата и не можем да

...
Ние от ПП вече върнахме мандата и не можем да
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Цената на политическата криза е неясно бъдеще за следващия парламент


Ние от Политическа партия към този момент върнахме мандата и не можем да водим диалози за коалиция, а чакаме да бъдем поканени. Първо да забележим коя ще е третата политическа мощ. Естествените ни съдружници са Българска социалистическа партия и Демократична България. Това съобщи народен представител от " " Илин Димитров в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 546
„ Ще подкрепим всяко нещо, което ще ни помогне да осъществим програмата си и да бъдат реализирани измененията. В политиката би трябвало да се градят пътища, а не да се изгарят. Ние не би трябвало да отстъпваме от нашите правила – бистрота, нулева приемливост към корупцията, промени в КПКОНПИ. Всеки, който е подготвен да се съобрази с тях може да договаря с нас “, акцентира той.

„ Слабият туристически сезон се дължи на това, че до нас се води война. Бяха направени сполучливи опити за привличане на туристи от прилежащите до нас страни, само че няма по какъв начин да отменим войната “, посочи Илин Димитров, който е и ръководител на Комисията по туризъм в Народно събрание.

По думите му няма по какъв начин българските туристи да изпълнят хотелите. „ Таванът ни е 2,5 млн. при потенциал за 10 млн. туристи. Те са положителни туристи, мечтани са, само че не стигат. Курортите стартират да се пълнят. Сезонът към този момент се усилва. Въпреки това доходността от лятото не може да компенсира цялата година. За страдание туризмът е подложен пред компликации. Ние не сме браншът, който е най-зависим от газта “, сподели Димитров.

„ Политиците би трябвало да стартираме да се занимаваме малко повече с хората, в сравнение с със себе си. Имаме още малко време в границите на това Народно събрание и работа за приключване. Цената на политическата рецесия е неразбираемо бъдеще за идващия парламент. Стреляме в тъмното сега и никой не знае какво следва. Затова моят съвет е да охлади пристрастеностите и да седнем и се разберем “, разгласи политикът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР