Невероятните ползи за организма от топлата вода с лимон и

...
Невероятните ползи за организма от топлата вода с лимон и
Коментари Харесай

Невероятните ползи за организма от топлата вода с лимон и мед

Невероятните изгоди за организма от топлата вода с лимон и мед

Всички тичаме до най-близката аптека незабавно щом почувстваме първите признаци на простуда или ни мъчи главоболие. Има обаче по-добър, по-естествен и по-евтин метод.

К. Д. от Австралия показа за невероятния си опит. А, точно, преди една година тя съществено се разболяла от грип, а медикаментите от аптеката не й помогнали, тъй че решила да опита нещо, в което самата тя не вярвала – само че се случило знамение. Ето какво написа:

“Преди една година се разболях тежко от грип. Лекарствата от аптеката не бяха ефикасни. Една жена ми предложи да пия топла вода с мед и лимон всяка заран. Естествено реагирах скептично на рекомендацията й, само че въпреки всичко я послушах. Грипът последователно мина, само че тази напитка стартира да ми харесва.

Започнах да я пия всяка заран и тази традиция продължи към този момент една година. През това време моят организъм стартира да се трансформира по изцяло непредвиден метод. Ето какво се промени при мен:

– За една година не настинах нито един път.

– Повече не ме мъчеха болки в стомаха.

Трябва да загатна, че в никакъв случай не съм вярвала в силата на националната медицина. Бях плебей на аптеките и медикаментите. Когато стомаха ме болеше – пиех хапчета. За хроничната отмалялост пиех хранителни добавки и витамини. Надявам се, че ме разбирате.

За една година не кихнах и един път. Мина ми главоболието. Сега пия тази напитка, където и да отида, пия я даже в хотели. Аз към този момент не пия утринно кафе и мога елементарно да се събудя.

Моят медено-лимонен коктейл ме освободи от зависимостта от кофеина. А дружно с това от главоболието. Сега имам доста повече сила през целия ден. Наспивам се чудесно и съм усмихната на сутринта.

По-рано, с цел да се събудя по-добре, ми беше нужен повече от час. Сега към този момент не съм нервна и не крещя след околните си. Забравих какво е да се събудиш нервозен и половината ден да ти мине по този начин.

И най-близките ми хора станаха по-здрави, тъй че това е най-голямата премия. ”

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР