Неузнаваема – така изглежда една от най-красивите жени в България

...
Неузнаваема – така изглежда една от най-красивите жени в България
Коментари Харесай

Мая Илиева качи 15 кила

Неузнаваема – по този начин наподобява една от най-красивите дами в България – вдовицата на Георги Илиев Мая.

Бизнес дамата, която този май ще навърши 45 години, изцяло е трансформирала визията си и през днешния ден малко на брой могат да я разпознаят, в случай че инцидентно я засекат на улицата.

Колкото и да се пробва вдовицата на боса на ВИС, не е съумяла изцяло да овладее процеса на стареене и през днешния ден от тогавашната й хубост няма помен. Мая се е увлякла прекалено много по ексцентричните тоалети и е заменила своето дежурно черно облекло с юношески и шарени облекла. Макар да е единствено на 44 обаче те по никакъв начин не й подхождат и я карат да наподобява много комично. Към това се прибавя и напълно несъответствуващата й прическа – дълги изкуствени руси плитки, събрани в дежурния кок на върха на темето й. Така тогавашната брюнетка е решила да влезе в клуба на русокосите дами както при започване на връзката си с Георги Илиев, писа „ Уикенд “.

Това обаче е единствената аналогия сред тогавашната Мая и 44-годишната през днешния ден бизнес дама. Илиева, която постоянно е била извънредно прецизна във връзка с тежестта си, през днешния ден е качила най-малко 15 кг. За растежа й те не са проблем, само че много трансформират излъчването й осанката й. Ако тогавашната манекенка дълги години можеше да се похвали, че фигурата й е като за подиума, то през днешния ден вероятно тя не се осмелява постоянно да се пуска в бански или нищожни тоалети, които да издават напълняването й. Според осведомени, милионерката е почнала да качва килограми преди 3-4 години поради болест на щитовидната жлеза. В началото тя приемала ошишкването си изключително трагично, само че през днешния ден към този момент се е примирила и сякаш не й пука изключително.

Освен всичко, красивото лице на Мая много е завехнало. Собственичката на салони за хубост постоянно е влагала в качествена козметика и процедури, само че те наподобява нямат този изумителен резултат над кожата й. Сега тя наподобява с несиметричен загар, подпухнала под очите, които са единственото блестящо и запазило привлекателността си нещо в лицето й.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР