Неслучайно им се казва естетични корекции и корекции за разкрасяване,

...
Неслучайно им се казва естетични корекции и корекции за разкрасяване,
Коментари Харесай

Така се прави - да знаеш как да те "пипнат": Припомнете си как изглеждаше Анелия в началото!

Неслучайно им се споделя " естетични " корекции и корекции за " разкрасяване ", въпреки все по-често да се трансформират в подигравка или гротеска. Но, несъмнено, какъв ще е крайният резултат, зависи освен от положителния експерт, само че и от клиента, който си заплаща.

Масово към този момент следим женски лица като клонинги и освен - наподобяващи чучела. Малко са дамите, които са съумели да трансфорат дефекта си в резултат в действителност и една от тях е Анелия. Другата е Есил Дюран, само че в този момент ще приказваме за Ани.

Потребители направиха група, в която демонстрират по какъв начин са се развили чалга дивите от началото на кариерата им, до през днешния ден и при множеството от тях е видно от аероплан, че са изменени до последна степен, че и напряко обезобразени. Не това е ситуацията с Анелия, която най-вече е запазила естествения си сексапил и черти.

Да, когато бе на 20 години и Коко Динев кихаше луди пари, с цел да я направи звезда, тя беше с черна коса, която несъмнено й отива. Дори почитатели я поучават да зареже русото и да се върне към брюнетската си визия. Дано го направи!

Колкото до лицето, там Анелия просто е смалила малко носа си, само че формата му е същата, а не безумна като при Камелия. Увеличила си е и устните. Толкова. Затова и резултатът е в действителност натурален и да - несъмнено е добър.

Инфо: Хотнюз.бг

Тагове: Анелия Коко Динев корекции Камелия устни
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР