Неочаквано добра комбинация спретнаха две от най-обичаните певици в България,

...
Неочаквано добра комбинация спретнаха две от най-обичаните певици в България,
Коментари Харесай

Неочаквано добра комбинация: Мария Илиева и Преслава побърка...

Неочаквано добра композиция спретнаха две от най-обичаните певици в България, въпреки и в разнообразни жанрове

Мария Илиева изненада почитателите си откакто се появи на сцената дружно не с кого да е, а с Преслава и изпя една от нейните известни песни, а точно " Лъжа е ".

На видео в обществените мрежи се вижда, че на Мария Илиева тази музика не и е непозната, а даже в противен случай.

Импровизираното дуетно осъществяване провокира бурни реакции в обществените мрежи, където незабавно заваляха одобрителни мнения от почитателите на двете изпълнителки.

Освен че пее, майката на две деца и изпълнителка на шлагера „ Нищо “ се раздава и с кръшни танци, които ясно демонстрират, че най-накрая е свалила непотребните килограми след раждането на щерка си София.

 



Преди години Илиева бе буйна съперничка на попфолк жанра, само че след това смени тона. Тя даже бе изловена от папараци да купонясва с Елена Паришева и Преслава в чалга клуб, а през 2012 година обществено похвали лекия род.

" Аз не бих винила чалгата. Факт е, че е промишленост и това е похвално, тъй като един човек съумя далновидно да реши каква бизнес политика да има и в действителност направи доста сериозен бизнес от това ", изясни тогава поп изпълнителката, написа Hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР