Неизбежно да чуем гласа на хората, които имат справедливи искания,

...
Неизбежно да чуем гласа на хората, които имат справедливи искания,
Коментари Харесай

Сачева: Хората, които днес организират зрелища, утре няма да могат да осигурят хляб

Неизбежно да чуем гласа на хората, които имат обективни претенции, неизбежно е да чуем гласа на младите. Но също по този начин е неизбежно да дадем доста явен отпор на всички тези, които имат антиевропейска реторика, поставят бесила и зоват към безредици. Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия министърът на труда и обществената политика Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е в отговор на въпрос дали е незебежно държавното управление да отстъпи пред настояванията на протестиращите за оставка.

Нямаме никакъв боязън от служебно държавно управление, става дума за отговорност. В случая не се пази държавното управление, а работещият парламент. България би трябвало да има работещ парламент поради обстановката с рецесията с ковид. Без работещ парламент не може да приемем нов бюджет и да се усилят пенсиите. Нас длъжностен парламент не ни плаши, само че плашещо е да влезем в окото на рецесията без работещ парламент, акцентира общественият министър.

Девети ден на митинги

По думите ѝ показаните фотоси с пачки евро в шкафчето на спалнята на премиера Борисов са медийни внушения. Нека да приказваме за корупцията с обстоятелства и доказателства. През 2009 година брутният вътрешен артикул беше 72 милиарда лв., а в този момент е 118 милиарда лв.. Тогава минималната заплата беше 240 лв., а в този момент е 610 лв., уточни Сачева.

В демокрацията би трябвало да се почита законния избор. Редовните избори са единствено след осем месеца и няма причина да се желае оставка. Хората, които през днешния ден провеждат зрелища, на следващия ден няма да могат да обезпечат самун и ще влезем в серпантина от митинги, съобщи тя.

След вота на съмнение всички разновидности са вероятни, само че би трябвало да бъде взето това решение, което ще е най-хубаво за хората и за страната, сподели Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.

Каракачанов: Възможно е кабинетът след ремонта да е без Борисов

Тя заяви, че все още безработните у нас 264 000 души, или 8,3%. За месец юни 37 000 души са откриха работа, което е рекорден брой, означи министърът на труда и обществената политика.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР