Нечовешка биотехнология е открита на предполагаеми места на инциденти с

...
Нечовешка биотехнология е открита на предполагаеми места на инциденти с
Коментари Харесай

Истината е някъде там: Бивш US разузнавач заговори за извънземните пред Конгреса на САЩ

Нечовешка биотехнология е открита на хипотетични места на произшествия с НЛО. Това съобщи някогашният сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ Дейвид Груш на първото обществено чуване в Конгреса на Съединени американски щати за съществуването на извънземни цивилизации и евентуалния контакт с тях.

Помолен от конгресмена републиканец Тим Бършет, който ръководи чуването, да показа повече детайлности по въпроса, Груш сподели, че не може да приказва за това на открити чувания.

Под клетва той също по този начин съобщи, че знае от първа ръка за секрети стратегии, свързани с извънземни технологии, които в доста връзки превъзхождат опциите на Съединените щати.

По време на встъпителните си думи Груш съобщи, че той, както и някогашни американски военни и чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ, са се сблъсквали с НЛО.

В чуването участваха също някогашният адмирал Дейвид Фравор и пенсионираният боен водач Райън Грейвс. По думите на последния, през 2014 година по време на обучение покрай Вирджиния той се е сблъскал с неидентифициран мрачен обект с транспарантна сфера.

Той също по този начин съобщи, че над 30 души от неговата група са следили сходно събитие.

Груш счита, че държавното управление на Съединени американски щати приготвя репресии против него и сътрудниците му поради истината за НЛО. И тримата очевидци се съгласиха, че сходни неидентифицирани обекти съставляват евентуална опасност за страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР