Не виждам данни за държавна измяна или предателство на Петков.

...
Не виждам данни за държавна измяна или предателство на Петков.
Коментари Харесай

Борислав Цеков: Петков обслужва чужди интереси. България изглежда жалка, като детска градина

" Не виждам данни за държавна измяна или изменничество на Петков. Безспорно той обслужва непознати ползи. България наподобява по презрян метод, а не като страна, взела съществено решение. Изглеждаме като детска градина, в която се карат и се надвикват ". Това съобщи юристът и специалист по конституционно право доктор Борислав Цеков в ефира на Нова нюз.

Според него методът на взимане на решение за експулсиране на съветски дипломати и неверен и незапознат.

" Правителството подходи дилетантски и даде опция на Русия да сложи ултиматум. Ако има проверка на решението, ще бъде подбудено от ултиматума. Едно държавно управление в оставка би трябвало да се въздържа от решения с дълготрайни последици за страната. Изгонването на дипломати е политически акт, не е нужно наложително да има юридически претекстове. Информацията е спорна, може би отчет действително няма ", акцентира той. 

По думите му подобен отчет би трябвало да бъде разполагаем на ръководителя на Народно събрание и на президента.

" Лена Бориславова не може по такива фрапантни въпроси да взема отношение. Тя е служител, наподобява Кирил Петков желае да си измие ръцете. Бойко Борисов пък се пробва да лавира, търсейки хем сериозен звук, хем да е от страната на евроатлантическата политика ", счита Цеков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР