Не правя нищо различно от останалите. Но съм достигнала славата

...
Не правя нищо различно от останалите. Но съм достигнала славата
Коментари Харесай

Близначката Алекс след скандала с неприличните снимки: Бившият ми опита да ме унижи!

„ Не върша нищо друго от останалите. Но съм достигнала славата си не с неприлични осъществявания, а поради гения, който аз и сестра ми притежаваме ”. Това съобщи близначката Алекс Димитрова, след абсурда с неприличните фотоси, научи HotArena .

Както е известно близначките Алекс и Влади в последните дни са в центъра на абсурда, откакто неприлични фотоси на една от къдрокосите се появиха в публичното пространство. Момичетата са шокирани, че интимните фрагменти на Алекс са били изложени на показ, а брюнетката е безапелационна, че няма подозрения кой стои зад това.

Според нея бившето й гадже се пробва да опетни името й и прави всичко, с цел да я съсипе.

21-годишните близначки станаха известни през 2013 година, когато участваха в риалити формата „ Х Фактор ”.
„ Никога не сме търсили популярност по този метод. Затова и не чакахме сходно нещо. Разбрахме за фотосите напълно инцидентно ”, споделя Влади.
Двете сестри са най-потресени, че фрагментите са били видени от фамилията им.

„ Цяла България разбра какво върша. Каква съм в леглото може да знае единствено индивидът до мен, а това стигна и до родителите ми. Ужасно е! ”, потресена е къдрокоската.
От години в светските страни се популяризира мълвата, че близначките са влезнали в шоуто с помощта на Александър Марков–част от екипа на предаването и гадже на Алекс.

Това, че той е на 40 години, а тя невръстна гимназистка, по никакъв начин не смутило момичето, написа „ България през днешния ден ”. В листата й се подрежда още и Фики Стораро , който към този момент е фамилен.
Двамата се срещнали точно на кастингите на същия формат, където взели участие. Музикантът дълго се чудел коя от двете близначки да избере, само че най-после се спрял на Алекс.

Слух свързва хубавицата и с Орлин Павлов. Двамата показали много близки връзки по време на негов клип, само че историята им не траяла дълго.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР