Не ни е известно да са предприети някакви действия за

...
Не ни е известно да са предприети някакви действия за
Коментари Харесай

Манолова скочи на МРРБ: Вместо да проверяват, правят спорни назначения

Не ни е известно да са подхванати някакви дейности за изясняване на истината към 5-те милиарда лв. за пътно строителство и работата на „ Автомагистрали “ и АПИ, а вместо инспекция ставаме очевидци на едни назначения, които будят повече въпроси, в сравнение с отговори. Това съобщи пред публицисти водачът на " Изправи се!БГ "   Мая Манолова , която разгласи и че ще изиска среща с министъра на районното развиване и благоустройство.
Намерението е следите да бъдат заметени, а информацията - прикрита ", сподели още тя. Манолова добави, че има терзания за това по какъв начин се работи по информацията от Комисията по проверката и по сигналите, които бяха изпратени за работата на " Автомагистрали " и АПИ. " Става дума за 5 милиарда лв., които се разпределят за пътно строителство без публични поръчки ", безапелационна е тя.
От думите й стана ясно, че един от досегашните ръководители е преназначен за шеф на една от най-важните дирекции в АПИ - по поддържане.
Манолова разгласи още, че Изправи се.БГ ще върне в държавния бюджет разликата в дотацията до 1 лева
 Мая Манолова: Ще влезем в Народното събрание с повече депутати Мая Манолова: Ще влезем в Народното събрание с повече депутати
Решени сме да осъществим задачите си в същия формат и със същия възторг, съобщи ръководителят на „ Изправи се! Мутри вън! “ Мая...
" Ще се срещнем с министъра на правораздаването, с цел да обсъдим процедурата, с която можем да върнем партийната дотация от 1 лева на глас. Както декларирахме и в Народното събрание, Изправи се.БГ ще върне разликата в дотацията до 8 лева в държавния бюджет ", сподели още тя.
Освен това тя ще разиска с министъра и положението на пандизите, за издевателствата там.
Манолова ще направи срещи с министрите на енергетиката и на районното развиване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР