Не може проблемите, натрупани в Гранична полиция от 10 години

...
Не може проблемите, натрупани в Гранична полиция от 10 години
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Иван Демерджиев: Хората, които ми искат оставката, в най-голяма степен са отговорни са проблемите, които заварихме

Не може проблемите, насъбрани в " Гранична полиция " от 10 години – намаляването на щата, построяването на бутафорно защитно оборудване и проблемите с оборудването на служителите на реда, да се трансферират върху настоящето управление на Министерство на вътрешните работи. Това разяснява служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев след поклонението пред тленните остатъци на убития граничен служител на реда Петър Бъчваров.

Той дефинира като неуместни рецензиите, отправени към управлението на Министерство на вътрешните работи и съобщи, че би си подал оставката, единствено в случай че президента на Република България изиска това.

" Хората, които ми желаят оставката, в най-голяма степен са виновни са проблемите, които заварихме и с които се сблюскваме ", сподели още Демерджиев.

Гледайте онлайн тук или на





Кметът на община Елхово Петър Киров разгласи 9 ноември за Ден на печал в памет на починалия при престрелка край границата 32-годишен служител на реда Петър Бъчваров.

Националният байрак на всички общински здания, в това число на кметствата, е свален на половина. Забранено е провеждането на обществени тържества и увеселителни мероприятия.

Петър Бъчваров е роден на 3 октомври 1990 година Младши контрольор Бъчваров е на работа в системата на Министерство на вътрешните работи от 2013 година Той ще бъде награден посмъртно с почетния знак на Министерство на вътрешните работи. Продължава следствието по досъдебното произвеждане под управлението на Окръжната прокуратура в Ямбол, формирано за съзнателно причиняване на гибелта на Петър Бъчваров.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР