Не ме е страх да говоря за казуса Барселонагейт. Мисля,

...
Не ме е страх да говоря за казуса Барселонагейт. Мисля,
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Знам много за „Барселонагейт“

„ Не ме е боязън да приказвам за проблема „ Барселонагейт ". Мисля, че знам задоволително. Мисля и че доста хора знаят по този проблем, само че ги е боязън да приказват. " Това сподели манекенката и Мис Бъпгария 2001 година Ивайла Бакалова, която даде показания по проблема „ Барселонагейт ".
Красавицата показа, че била заплашвана по тематиката, само че не се тормози за живота си.

„ 3нам задоволително за къщата в Барселона и по тази причина давам показания като очевидец " - сподели Бакалова. Миската е в близки връзки с Борислава Йовчева, която съгласно слуховете е живяла във въпросната къща в Барселона и съгласно слуховете е била в близки връзки с някогашния министър председател Бойко Борисов.  

Миналата седмица по същото следствие бе разпитван и самият Бойко Борисов. Той дава отговор два часа на въпросите на прокурор. Тогава водачът на ГЕРБ не изясни по какъв начин е минал разпитът му, само че неговият юрист Менко Менков даде детайлности пред публицисти. „ Няма никакъв гейт, тъй като няма закононарушение. Ако имаше, доста от дълго време управляващите в Испания щяха да стартират следствие. Преди повече от две години испанската прокуратура се е произнесла, че няма никакво закононарушение ", сподели Менков. И уточни, че за 4 години следствие клиентът му е ходил още 2 пъти на разпит. Въпросите постоянно били едни и същи - дали познава някого.

Ивайла Бакалова стана за повторно майка в края на предходната година и реши да отглежда детето си у нас. Миската дълги години живя в Дубай, където имаше пpocпериращ бизнес с парцели, само че сега е в майчинство и отглежда дъщеричката си. Искам да имам успокоение и тук мога да го намеря. Нямам гледачка и двамата с Веско се оправяме съвършено с развъждането на детето. Често се виждам и със сестра си Божидара “, изяснява миската. Самата Бакалова не отхвърля, че пoзнава Бойко Борисов от доста години , само че в никакъв случай не са били близки. „ На се укривам от никого, само че и не искам да задълбочавам в детайлности по отношение на случая „ Барселонагейт ", сподели Ивайла.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР