Не е лесно и да си руски инфлуенсър от началото

...
Не е лесно и да си руски инфлуенсър от началото
Коментари Харесай

Да си нарежеш Chanel-а - инфлуенсърки отвръщат на санкциите срещу Русия

Не е елементарно и да си съветски инфлуенсър от началото на войната на Русия в Украйна. Първо руският регулатор Роскомнадзор блокира напълно достъпа до обществените мрежи като Instagram и Facebook в страната, а последователно глобите започнаха да въздействат на битието и на тези, които се намират отвън границите на Русия.

След като затвори магазините си на територията на агресора, стилният колос Chanel приключи и продажбата на свои артикули на хора, които се намират отвън Русия, само че има риск да занесат марковите си придобивки там.

Това засегна редица инфлуенсърки, които упрекнаха марката в " русофобия ". Контрадействието им - демонстративно унищожаване на дамски чанти от марката. Как? Най-често благодарение на ножици.

" Ако Chanel House не почита клиентите си, за какво ние да почитаме нея? " - това сподели съветският модел Виктория Боня в Instagram видео, оповестено в сряда. Виктория разрязва чантата си и захвърля настрани остатъците от нея.

Боня, чието име се загатваше и у нас около нейна сантиментална история с Григор Димитров, има 9.3 милиона почитатели и е сред големите съветски " звезди " в Instagram. И не е единствената, която взема решение да изрази своя митинг по този метод. 
 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР