Опит за компрометиране от онези, които се плашат от предложените

...
Опит за компрометиране от онези, които се плашат от предложените
Коментари Харесай

Кирил Петков: Записът е рязан и лепен, службите работят като компроматна машина


Опит за компрометиране от тези, които се плашат от препоръчаните от ПП-ДБ промени в службите - по този начин съпредседателят на " Продължаваме промяната Кирил Петков дефинира следеното приключване на записи от партийна среща, направени преди година.

" В идващите дни ще забележим мръсна, компроматна акция. Записа го изслушахме деликатно и видхяме, че той е и рязан, и лепен. Другото, което видяхме е, че се поставят имена, които изобщо не са там, " съобщи Петков в коридорите на Народното събрание след изключителното съвещание на депутатите.

От понеделник вечерта през уеб страницата " Афера " изтекоха три разнообразни файла със записани диалози от щаба на " Промяната ", в които се разискват въпроси към финансирането на предизборната акция и търсенето на донори.

" Това, което са се пробвали да създадат, е да ни запишат наши диалози преди една година. Да се опитат от тези диалози да сглобят нещо и да се опитат това да се случи една година, тъкмо в изборната акция, за я създадат мръсна, гадна, " сподели Петков.

По думите му и правосъдната система, и службите сега работят като компроматна машина.

Като опит за оклеветяване той видя и мненията на политици след злополуката с кола на НСО край Аксаково, в която пътуваше Петков. Автомобилът на службата се блъсна в друга лека кола, чийто водач почина от удара.

" Да сте на задната седалка, да водите конферентен диалог, да извършите всичко допустимо да помогнете на хората, които са попаднали в случай, и това да се употребява като мръсна политическа акция, е толкоз грозно и толкоз ниско, че ме е позор от сътрудниците, които го използваха, " съобщи той.

Съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов попита посредством медиите дали служебният министър председател ще разпореди на ДАНС инспекция кой и за какво е подслушвал партийна централа и дали това не е опит за пробив в националната сигурност.

" Едно време в Америка имаше " Уотъргейт ", за който си отиде цялостен президент. В България има ли ДАНС или господин Главчев разпорежда на ДАНС осъществяването на инспекции за някакви други дейности? ", попита риторично той, като засяга непрестанните инспекции, които служебният министър председател разпорежда на службите по тематики от опита за пробутване на частна детска болница до спрения Симеоновски въжен превоз на Витоша.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР