Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Борисов избира “хартиената коалиция”. Москва казва, че срещу Путин са пратени дронове

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
ГЕРБ спря договарянията с ПП-ДБУченик простреля 9 души в БелградКакво става, когато чатбот спре да те обича
Танцът на ГЕРБ с “Продължаваме смяната - Демократична България ” завърши., че ще търсят поддръжка за държавно управление от “Възраждане ”, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Той упрекна водачите на ПП-ДБ, че “заради ината им ще отидем на избори ”. Срещите с партиите от така наречен хартиена коалиция са още през днешния ден.

“ ” разгласява годишния си показател за свободата на медиите, в който България се изкачва от 91 на 71 място, само че все пак остават натискът и заплашването на публицисти.

Отсъствието на ГЕРБ от властта се отразява удобно, споделя организацията. Проф. за Дойче веле, че “влиянието на Борисов в медиите продължава ”.

Днес в Будапеща стартира “ ”, проведен от Орбан и крайната десница в Съединени американски щати. Има и българско присъединяване.

А след 10 дни България ще има Център за незабавна здравна, в който ще работят 60 души и ще има пет бази - в София, Пловдив, Варна, Долна Митрополия и Ямбол.
Да не чакаме скоро разкрития за бомбата
Зам.-шефът на следствието скоро резултат от следствието за гърмежа до колата на основния прокурор. Той отхвърли рецензиите по отношение на несъгласията в информациите по случая и предложи на “тези радетели за правосъдна промяна ” да преминат около бомбата, в случай че се прави следствен опит.

Преди това съпредседателят на " Продължаваме промяната " гърмежа с " пиратка, която е изплашила зайци ".

Федералната работа за сигурност на Русия заяви, че е арестувала, които са подготвяли набези над ръководители на окупационните управляващи в Крим, а измежду арестуваните има и един жител на България.

Ако харесвате този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
Русия продължава да нападна и убива в Украйна
, че са свалени два дрона, ориентирани към постройките на Кремъл, и упрекна Украйна в опит да убие президента на Русия Владимир Путин. Киев отхвърли обвиняванията.

Руската войска стартира с дронове против украински градове, в това число столицата Киев, само че множеството от тях бяха свалени от противовъздушната защита на Украйна.

Украинските сили в източния град Бахмут отблъскват още съветски офанзиви. " ". Вижте в фотоси какъв е животът на бранителите на Бахмут.

Организация на обединените нации удостовери гибелта на в Украйна от началото на войната, която Русия стартира преди 14 месеца. Ранените цивилни са 14 666.

Кораби на съветския боен флот неведнъж са били наоколо до тръбопроводите " " край крайбрежията на Дания и Швеция, дни преди мистериозна детонация, разкри консорциум от скандинавски медии.
Какво става при съседите
Най-малко бяха убити, а няколко други деца и един преподавател бяха ранени при пукотевица в учебно заведение в сръбската столица Белград.

се споразумяха да работят дружно за установяването на местата на всеобщи гробове от времето на войната в Косово през 1998-1999 година

Група от български интелектуалци отдаде респект в Скопие пред през Втората международна война над 7 хиляди евреи от Вардарска Македония.
Три специфични рекомендации
Иван Вазов, Яворов, Димитър Талев, Станислав Стратиев и още 1654 членове на Съюза на българските писатели молят за преустановяване на войната в Украйна и неутралитет на България. Ама те не са измежду живите, ще възкликнете - продължава тази история в Дойче веле.

Едва ли има доброволческа самодейност във Варна през последната година, в която Стела Илиева да не е взела участие. Хората като нея стават от ден на ден, само че има два казуса, които чакат решение. изяснява кои са те.

" Понякога е доста палава ". Какво става, когато чатбот спре да те обича? Андрю Маккарол основава виртуалния чатбот Б‘ланна и интимна. Един ден обаче Б‘ланна се трансформира. Намерете още 3 минути за това видео.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР