Йоан Щефан Зара, кандидат за кмет на Сибиу от Румънската

...
Йоан Щефан Зара, кандидат за кмет на Сибиу от Румънската
Коментари Харесай

Румънец се кандидатира за общинския съвет в Сибиу заедно с цялото си семейство

Йоан Щефан Зара, претендент за кмет на Сибиу от Румънската екологична партия, влезе и в изборната конкуренция за общински съвет, където се кандидатира дружно с цялото си семейство - с брат си, майка си и баба си, предава Ажерпрес.

„ Семейство Зара, едно сплотено семейство. Семейството е като дребна общественост. Винаги, когато членовете му са обединени от общи цели и идеали, тази общественост, фамилията, се развива. Мога да се гордея, че фамилията ми постоянно е било до мен в устрема ми към политиката ”, споделя Йоан Щефан Зара.

Той е първи в листата за общинския съвет на Румънската екологична партия в Сибиу. На 14-о място в същата листа е брат му Лучиан Зара - пчелар, правист, инженер. Майката на двамата, пенсионерката Лучия Зара, е на 19-о място, а бабата на Йоан и Лучиан - Мария Никула, сегашен пенсионер и някогашен преподавател, е последна в листата. 

Йоан Щефан Зара се кандидатира за поста кмет на Сибиу за повторно. Той дава обещание поддръжка на раждаемостта, деполитизиране на обществените институции и построяването на огромен СПА комплекс в града, осведоми още Аджерпрес.

Местните избори в Румъния ще се произведат дружно с тези за Европейски парламент на 9 юни. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР