Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Двама са кандидатите за шеф на парламента. Някой в Магнитогорск атакува България

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Удари по центъра на КиевКибер офанзива против СофияЕдна ария на 34 години
След два дни се събира новият парламент. Има двама претенденти за ръководител. Най-голямата партия - ГЕРБ, издигна някогашния транспортен министър. “Продължаваме смяната ” издигна, който заемаше този пост предишния мандат. Сега въпросът е кой ще събере болшинство.

Преговори за държавно управление не се водят, а в случай че се водят - то е някъде невидимо за нас. към Политическа партия и споделят, че чакат поддръжка от “Демократична България ”.

Съпредседателят на Демократична България три условия и сподели, че съгласно него късмет има не с първия, а с втория мандат - т.е. на “Продължаваме смяната ”.

Председателката на Българска социалистическа партия другите партийни водачи на среща за бюджета. Днес в 13 часа ще забележим кой ще се отзове.

Преди това представителите на парламентарните партии обсъждаха дали да поканят съветската посланичка Елеонора Митрофанова на откриването. Президентът “унизително ”.

Тази тематика можеше въобще да не влиза в новините, в случай че българските институции просто се бяха съобразили с общите европейски позиции. Защо обаче в България този въпрос се оказа прекомерно сложен за решение - прочетете.
Паметникът още си е там
Сайтовете на президентството, Министерство на вътрешните работи, министерствата на защитата, правораздаването и Конституционния съд бяха обект на. Това направи невероятно отварянето им.

Прокуратурата сподели, че е открито “ ”, което е направило офанзивата - става дума за град Магнитогорск в Русия.

Далеч по-аналогов случай в Столичната община - общински консултант от “Атака ” изиска да мине от “Възраждане ”. За задачата, които накараха сътрудниците му да се чудят дали всичко е наред.

Общинският консултант от Демократична България кметицата Йорданка Фандъкова да задвижи въпроса с преместването на Паметника на Съветската войска. Такова решение е взето още преди 29 години.

Ако този бюлетин ви оказва помощ да се информирате за най-важното, не го крийте единствено за себе си - изпратете на приятелите си, с цел да се абонират.
Илон Мъск се обиди за малко на Украйна
Илон Мъск се ядоса на украински висши държавници, които не утвърдиха предлагането му за споразумяване на връзките сред Москва и Киев., че ще спре да финансира сателитната интернет връзка Starlink, която даде на украинците от началото на войната.

По-малко от денонощие по-късно и заяви, че продължава да финансира системата за Украйна.

Искате ли да споделите мнението си? Очакваме ви на страницата ни във или на.
Центърът на Киев е под обстрел
Рано тази заран станаха няколко детонации. От седмица градът е цел за съветските ракети.

Руските сили не престават да инфраструктура и нападат стратегическия източен град Бахмут.

" ", пратих фотоси ". Не пропускайте историята за това по какъв начин една украинка попада под окупация, само че изпраща на украинските елементи данни за съветската войска.

На територията на първите ешелони с съветски военни, които са част от районната формация войски.

Връщане на тела на убити. Психологическа помощ за деца. Подготвяне на правосъдни процеси. за организациите, които събират данни за закононарушенията на съветските бойци в Украйна.

са измежду стотиците убити на антиправителствените митинги в Иран. Бунт и пожар избухнаха в пандиза с политически, още веднъж има жертви.

Искате ли да получавате всичко най-важно непосредствено в телефона си - присъединете се към общността на Свободна Европа във.
Човек на деня
Между 70 и 90-те те диктуват трендовете в международната музика. За десетилетие вършат толкоз шлагери, колкото няколко групи дружно не съумяват за 30 години на сцена. Дори през днешния ден, записано преди 34 години, съумява да се трансформира в шлагер ден след излизането си. Те са Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР