Най-топло в страната ще бъде в Северна България, където температурите

...
Най-топло в страната ще бъде в Северна България, където температурите
Коментари Харесай

Доц. Рачев обясни за какво време да се готвим в 00:00 навръх Великден, когато трябва да обикаляме църквата

" Най-топло в страната ще бъде в Северна България, където температурите през днешния ден трайно ще надминат 20 градуса. За това е отговорен добре завършеният циклон " Клаус ". Това съобщи в ефира на Нова тв климатологът доцент Георги Рачев.

" Температурите ще бъдат късно пролетни, типични със своите над 20 градуса. Едно разстройване ще се образува над централното Средиземноморие и това ще бъде повода на Разпети петък да вали на доста места ", добави Рачев.

" Сигурно ще има и гръмотевици, температурите в София ще паднат в събота сутринта до 13-14 градуса. На изток е доста дребна вероятността да има съществени превалявания.

В събота против неделя, когато би трябвало да обикаляме църквата, се чакат доста слаби, рехави превалявания. Може би едно малко чадърче няма да навреди кой знае какъв брой на нещата. Температурите ще бъдат сред 7-8 до 10 градуса ", разкри още метеорологът.

В неделя и понеделник ни чака едно хубаво време ", добави Георги Рачев.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР