Най-сложното нещо в политиката е коалицията. Политиката е преди всичко

...
Най-сложното нещо в политиката е коалицията. Политиката е преди всичко
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Борисов и Симеонов са силни характери и лидери



Най-сложното нещо в политиката е обединението. Политиката е на първо място стъпки на вероятното. Категорично няма проблеми в обединението. С сътрудниците от ГЕРБ работим добре. Това сподели Славчо Атанасов от Обединени патриоти в ефира на БТВ.

По думите му Борисов и Валери Симеонов са мощни характери и водачи. „ Винаги в обединението има някакви проблеми, работата не върви постоянно безпрепятствено, постоянно има постави обстановки, значима обаче е посоката “. „ В една коалиция постоянно има напън от партиите. И двамата са рационални и несъгласията ще бъдат преодолени. Никой не желае предварителни избори тъкмо в този момент. Убеден съм, че ще надделее рационалното “, уверен е Атанасов.

„ Втори въжен превоз на Банско изрично би трябвало да има. За 10 години в страната не се е построил нито един въжен превоз “, безапелационен е депутатът.

„ Във всяка една партия има черни овце. Това е цялост от доста хора и не всички са качествени “, акцентира представителят на патриотите.

Славчо Атанасов приказва и по тематиката за експанзията измежду децата от позицията на някогашен учебен психолог. „ За три години в учебно заведение експанзията се е нараснала два пъти. Сигналите на експанзия до 2016 година са 3268, а за 2016 година - 7018 година Децата копират модела на родителите си. 20 години не се направи нищо и политиците имат голяма виновност за това “, счита той. По думите му добра стъпка е медиацията, с която се дава опция за помиряване на родителите при бракоразвод.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР