Най-секси полицайката у нас стана майка за втори път. Йоана

...
Най-секси полицайката у нас стана майка за втори път. Йоана
Коментари Харесай

Най-красивата полицайка роди второ

Най-секси полицайката у нас стана майка за повторно. Йоана Петрова от икономическа полиция даде живот на Матей точно на Гергьовден. Появата на бебето идва като изненада и за самата майка, защото терминът й бил за 13 май.

„ Роден да бъде обичан! Матей Мартин Йоновски се появи на този свят на доста заветен и доблестен български празник – Гергьовден. Ден, който има и друга символика за нашето семейство “, разкри Йоана. На тази дата преди 3 години тя и благоверният й почнали своята връзка.

Йоана се разхождала в Борисовата градина, когато получава контракции. Решава да отиде на обзор в болничното заведение, само че там я одобряват незабавно поради разобличаване от 8 см.

Петрова ражда за по-малко от час. А дни по-късно тя се връща още веднъж в същото русло, като сподели фотоси от фитнеса и съвършената си форма. От фрагментите се вижда, че хубавицата няма никакъв стомах и е стегната, без значение че ражда седмица по-рано.

А прелестната си форма тя нееднократно споделя, че дължи на здравословния си метод на хранене. Само преди година, по време на първата вълна на ковид, тя даде живот на първото си дете щерка й Алена . Красавицата е дружно със своя обичан от три години, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР