Най-после времето захладня и отново стана възможно да използваме повече

...
Най-после времето захладня и отново стана възможно да използваме повече
Коментари Харесай

Есенни грим тенденции или как да озарите лицето с мека светлина

Най-после времето захладня и още веднъж стана допустимо да използваме повече грим без боязън, че ще се разтече от топлината.

През есенния сезон ни се желае да осезаем мекотата на светлината и да я отразим на лицето за един същински безукорен тип.

Ще ни помогне красивият боеприпас на LLUMS и тяхната необятна гама, с които лицето ти ще засияе - декор дьо загар, хайлайтъри, бронзант. Ето на какво се спряхме за есенните грим трендове:

 лили Lilly Drogerie

Играта на светлини и сенки е това, което прави едно лице загадъчно и в това време хармонично. Подчертайте скулите с по-тъмния цвят, а изпъкналите елементи направете съвършени с по-светлия колорит от тази палитра за контуриране LLUMS. На гърба на кутийката ще видите и напътствие за гримиране съгласно формата на лицето. Наистина комфортно!

 лили Lilly Drogerie

Този бронзант с гладка текстура се нанася елементарно и остава върху кожата за дълго време, създавайки прелестно чувство за мекост. Блестящите частици акцентират чертите на лицето и му придават пресен тип. Съдържа масла и минерали.

LLUMS Бронзант Merbelized е незаместим, когато летният загар към този момент е останал в предишното и кожата наподобява леко повехнала в мрачните есенни дни.

За нанасянето му изберете по-твърда четка, която ще ви помогне да сте прецизни в слагането му. Продуктът се нанася под формат на цифрата 3 от двете страни на лицето.

Започвате от линията на косата при челото, завъртате на скулите и завършвате на линията на брадичката. Така създавате рамка на лицето, стеснявате го образно и в това време скулите ви са с прелестен цвят.

 лили Lilly Drogerie

Добрата основа за грим е гаранция за безукорен резултат. Без значение дали ще сложите единствено един декор дьо загар или ще контурирате лицето си усърдно, резултатът ще е най-благоприятен единствено в случай че изпод нанесете така наречен праймър. Това е транспарантна основа, която придава гладкост на кожата и предотвратява скупчването на артикули в гънките на лицето.

 лили Lilly Drogerie

Нежна композиция от естествени цветове, които акцентират скулите, дават лека червенина на страните и подаряват лицето ви с естествено лъчение. Ружът и хайлайтърът се допълват съвършено.

Нанасяйте с пръсти или огромна четка, като редувате тъмния и светлия цвят един под различен, с цел да наблегнете формите на лицето си.

С нежни и топли цветове, може да завършвате своята визия. Бъдете многоцветни и смели!

Не се опасявайте да изразите себе си през този артистичен сезон от годината.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР