Най-новите и добри коли от миналата година спечелиха възхищението на

...
Най-новите и добри коли от миналата година спечелиха възхищението на
Коментари Харесай

Скъпи, но перфектни! Вижте авто шедьоврите

Най-новите и положителни коли от предходната година завоюваха възхищението на евентуалните купувачи. До 2022 година те дават обещание да се трансфорат в идващите супер първокласни коли, считат от popularmechanics.

Polestar 1

Polestar 1 е потомък на Volvo Concept Coupe от 2013 година, който ще бъде издигнат в китайския цех на Volvo до 2020 година Два електрически мотора задвижват задните колела, а турбо и свръхзареден 2.0L I4 задвижват предните колела. Заедно те вършат 600 конски сили и 738 фута на въртящия миг.

Lagonda Vision

Lagonda на Aston Martin инаги е била колата на бъдещето. Оригиналната Lagonda от 1976 година разполага с галактически за времето си технологии. Днес Lagonda се трансформира в марка за напълно електрически първокласни коли, първият модел от които ще дебютира през 2021 година.

Volkswagen I.D. Vizzion

Volkswagen показа своята визия за това по какъв начин ще наподобяват колите, когато към този момент няма да имат кормила или педали, а ще се управляват единствено с глас и жест. Софтуерът на Vizzion ще ръководи мотор с мощ 200 к.с., който задвижва задните колела и мотор с мощ 100 к.с. за предните колела. Когато версията за произвеждане ще бъде пусната в продажба през 2022 година, тя въпреки всичко ще има волан и педали, тъй като хората към момента не са привикнали с концепцията да ги няма.

Honda Urban EV

Сензорният екран на тази четириместна кола покрива предното стъкло и арматурното табло наподобява много чисто и ефектно. Honda ще стартира да приема поръчки за Urban EV при започване на тази година и в края притежателите ще се радват на нов автомобил. Той ще се появи с гласов помощник Honda Automated Network Assistant.

Honda Sport EV

Honda твърди, че Sport EV е същинска спортна кола с електрически мотор заради ниския си център на тежестта. За разлика от Urban EV обаче, Honda не споделя дали Sport EV скоро ще влезе в произвеждане.

Renault EZ-GO

EZ-GO е визията на Renault за това по какъв начин би трябвало да наподобяват такситата в бъдеще. В автомобила могат да се качат през предния похлупак шестима пасажери, те седят в U-образна форма. Максималната скорост е лимитирана до 30 благи в час. Renault желае да пусне EZ-GO в произвеждане до 2022 година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР