Президентът Байдън е призован за очевидното му отсъствие, докато анти-израелските

...
Президентът Байдън е призован за очевидното му отсъствие, докато анти-израелските
Коментари Харесай

Докато анти-израелските агитатори превземат университетските кампуси, социалните медии питат #WhereIsBiden: `Неспособен да води`

Президентът Байдън е свикан за очевидното му неявяване, до момента в който анти-израелските пропагандатори стават все по-конфронтационни в кампуси в цяла Америка.

След седмици на митинги на фона на войната в Газа, университетите подхващат репресии против анти-израелски лагери, които са завладяли техните кампуси, като в някои случаи проникват и завладяват здания. Имаше стотици арести в Колумбия, Йейл и Калифорнийския университет в Лос Анджелис и на други места.

Въпреки че Байдън постоянно приказва за политически екстремизъм, беше необятно подложен на критика, че не излезе самичък и не осъди от време на време нападателните пропагандатори.

Белият дом разгласи в сряда, че Байдън ще изнесе тирада на 7 май на Капитолийския рид за церемонията във връзка Годишните дни на паметта на Холокоста в Съединени американски щати. Съобщава се, че речта ще бъде ориентирана към митингите в кампуса и възходящия антисемитизъм в страната.

Съединени американски щати Президентът Джо Байдън организира взаимна конференция с японския министър председател Фумио...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР