Най-красивата българка Евгения Калканджиева заминава за "Медикъл Парк" Хоспитал в

...
Най-красивата българка Евгения Калканджиева заминава за "Медикъл Парк" Хоспитал в
Коментари Харесай

Жени Калканджиева избра болници Медикъл Парк в Турция за разкрасителни процедури

Най-красивата българка Евгения Калканджиева отпътува за "Медикъл Парк " Хоспитал в Турция за серия от разкрасителни процедури, научи Nbox.bg
Медицинският комплекс "Медикал Парк " е най-широко публикуваната група лечебни заведения в южната ни съседка. Групата е основана през 1993 година и разполага с 28 лечебни заведения в 17 града. Именно там Жени ще се отдаде на комплекс оперативно разкрасителни процедури.
Днес болничното заведение е измежду водещите в този бранш със своите 166 операционни зали, потенциал от 3 506 болнични кревати и 13 507 чиновници в обща закрита повърхност над 428 500 квадратни метра.
"Медикъл Парк " доставя до всеки един, без значение с какъв социално-икономически статус, интернационалните стандарти за болнични услуги посредством философията си за „ Здраве за всеки “. Тя следи методите за лекуване и свръхтехнологиите в света, а също по този начин има за цел да бъде образец в международния здравен бранш с новите си приложения, подкрепящи науката.
Група лечебни заведения "Медикъл Парк ", която сплотява експерти от разнообразни области и концепцията за насочено към пациента чудесно обслужване и мултидисциплинарен метод, предлага качествени услуги за диагноза и лекуване в лечебните заведения си, 4 от които са сертифицирани с акредитация от американската Международната обединена комисия (Joint Commission International (JCI)).
Групата лечебни заведения се управлява от правилото, че „ Здравословният метод на живот и достъпът до опазване на здравето, е главно право на всеки”.
Конкретно болница "Медикал Парк " Флория е с разгърната повърхност 51 000 м2. Той разполага с леглови потенциал от 300 кревати, 13 операционни зали в 92 сектора и една от най модерните академични лечебни заведения в целия свят.
За Жени Калканджиева ще се грижи персонално доц.док. Мурат Диарбакърлъоглу - експерт по пластична реорганизация и естетична хирургия. Той е специализирал е в Кливланд, щата Охайо в международно известната клиника BAHAM GUYURON за естетична и пластична реконструктивна хирургия.
Доктор Мурат Диарбакърлъоглу е приключил в Instıto Europeo di Oncologia в Милано Италия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР