Ню Йорк Никс победи Филаделфия Севънтисиксърс с 97:92 в четвъртия

...
Ню Йорк Никс победи Филаделфия Севънтисиксърс с 97:92 в четвъртия
Коментари Харесай

Джейлън Брънсън сътвори истинско шоу във Филаделфия. Ню Йорк Никс е на една победа от втория кръг на плейофите в Източната конференция на НБА

Ню Йорк Никс победи Филаделфия Севънтисиксърс с 97:92 в четвъртия мач посред им от плейофната серия в Източната конференция на НБА в " Уелс Фарго Център ". Така нюйоркчани са на една победа от втория кръг на плейофите. Ключов за успеха бе пойнт гардът на Никс Джейлън Брънсън, който наниза 47 точки - персонален и учредителен връх в плейофен дуел и добави 10 асистенции.

Двата тима си разменяха кошове в самото начало, продължавайки тендецията от предходните дуели за равностойнство. При 15:13 домакините направиха серия от 12:2, което бе задоволително да затворят първата част с 27:17. Джейлън Брънсън сподели нормалното си равнище, след слабите първи мачове, вкарвайки 12 от 17 точки за гостите.

Coming off 50 in Game 3...

Embiid knocks the turnaround for 10 in the 1st quarter of Game 4

NYK-PHI on ABC
— NBA (@NBA)

Никс започнаха стремително втората четвърт, стигайки до тъждество при 29:29. Двата тима си размениха преимуществото на няколко пъти до края на четвърта, само че Севънтисиксърс съумяха да пернат с панер на Тайрийз Макси и тройка на Кайл Лаури, с цел да затворят първото полувреме с 49:47.

A wild Knicks defensive sequence leads to the Deuce McBride triple!

NYK-PHI on ABC
— NBA (@NBA)
Домакините започнаха третата четвърт с 10 следващи точки, което още веднъж им даде удобен задатък. Макси, както и звездата на Севънтисиксърс Джоел Ембийд бяха основни за положителната им игра. Гостите обаче още веднъж демонстрираха геройска борбеност и за първи път поведоха в края на някоя част със 77:76, с помощта на поредност от тройки на Донте ДиВинченцо и Джейлън Брънсън, който означи своята 38-ма точка, с цел да приключи четвъртта.

JALEN BRUNSON AND-1

He`s got 38 PTS, 10 AST as the Knicks take a 1 point lead into the 4th!

Game 4 on ABC
— NBA (@NBA)

Никс започнаха частта без звездният им пойнт гард, който контузи коляното си в конфликт с Кели Убре-младши. Брънсън въпреки всичко се завърна на паркета, с цел да помогне на тима си да удържи преднината си. Последната четвърт бе най-слабо резултатната от всички, като и двата тима демонстрираха добра отбрана.

Precious Achiuwa with the clutch block to force a shot clock violation!

Knicks lead 92-89 with less than 3 minutes to play on ABC
— NBA (@NBA)

Победителят обаче можеше да е един и това беше Ню Йорк Никс, воден от звездният им пойнт гард, който приключи дуела с 47 точки. Нюйоркчани съумяха да затворят дуела с 97:92.

За гостите в днешния мач Оу Джи Ануноби също означи дабъл-дабъл.

Джоел Ембийд и Тайрийз Макси вкараха общо 50 точки за Севънтисиксърс, а Кели Убре-младши добави 19.

Следващият и вероятно финален дуел сред двата тима ще се играе в " Мадисън Скуер Гарден " на 1 май.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР