Най-голямата турска звезда Къванч Татлъту си навлече гнева на многобройните

...
Най-голямата турска звезда Къванч Татлъту си навлече гнева на многобройните
Коментари Харесай

Скандален слух: Къванч Татлъту бие жена си?

Най-голямата турска звезда Къванч Татлъту си навлече гнева на многочислените си почитатели, разбра HotArena.

Актьорът посягаl на брачната половинка си Башак Дизер, която му е кака със седем години. Или най-малко това съобщи водещата на предаването на Söylemezsem Olmaz Бирджан Бали. Според нейни източници, звездата от хитови сериали като „ Перла “ постоянно изпуска нервите си и бие нежната си половинка.

Самата Бали към този момент подлага на подозрение тези спекулации. Само преди седмици Татлъту и Дизер бяха засечени на плажа в региона на Урла, Измир. Те се радваха на морските талази в компанията на своето куче. Според очевидци те са наели първокласна яхта.

Припомняме, че Къванч и Башак се разходиха до олтара преди четири години. Двамата нямат деца. В предишното артистът има няколкогодишна случка с Мис Турция 2002 Азра Акън. С нея живяха дружно 6 години, разделиха се, през 2011 си дадоха втори късмет, само че две лета по-късно дефинитивно сложиха завършек на връзката си. За целия интервал от време Азра в никакъв случай не е споделяла Къванч да се е държал жестоко с нея и да й е посягал. По подигравка на ориста точно тя го среща с актуалната му възлюбена, написа Ретро. 

Любопитен факт е, че сегашната брачна половинка на Талъту му е кака със 7 години. В момента той е на 36, а тя е на 43 години. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР