Най-добрият тенисист в света за момента Новак Джокович се забърка

...
Най-добрият тенисист в света за момента Новак Джокович се забърка
Коментари Харесай

Джокович се забърка в нов скандал след снимка с.. ракия

Най-добрият тенисист в света за момента Новак Джокович се забърка в следващ скандал. Този път отговорна е фотография на Джокера с едно шише с ракия. Така за повторно в границите на годината Ноле се забърква в неприятности.

Както е известно, през лятото сърбинът отнесе съществени рецензии, когато на проведените от него благотворителни шампионати Adria Tour беше направено голямо празненство в дискотека, а по-късно няколко тенисисти, в това число Григор Димитров, се заразиха с COVID-19.

Сега мотив за абсурда стана подарък, който Новак Джокович на драго сърце сподели на почитателите си. Той театралничи със специфична ракия, на която е подложен лика на сръбския въстаник Дража Михайлович. Това провокира съществени реакция в Хърватия и Босна и Херцеговина.

„ През цялата си кариера Джокович избягваше да се замесва в кавги поради провокации на национална основа по отношение на страните от някогашна Югославия. Сега обаче с една фотография унищожи всичко, градено през годините, а репутацията му съществено ще пострада “, разгласи най-популярният босненски уебсайт Klix.ba.

“Джокович се снима с ракия, на която е изобразен четническия нарушител Дража Михайлович “, прибавя хърватският Index.hr, който показва част от биографията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР