Най-добрият ни тенисист Григор Димитров зарадва сънародниците ни в Австралия.

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров зарадва сънародниците ни в Австралия.
Коментари Харесай

Гришо: Горд съм, че съм българин от Хасково!

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров зарадва сънародниците ни в Австралия. Той даде особено изявление на родния ни език за българската стратегия на локалното радио „ SBS “. Димитров изрази страдание, че в утрешния мач против Доминик Тийм няма да има поддръжката на почитателите от трибуните поради наложения локдаун в щата Виктория. Гришо показа, че във време на пандемия се любува на всеки един миг на корта.

„ Със сигурност ще е друго без аудитория. Хубаво е да виждам знамената, когато съм толкоз надалеч от вкъщи. В подобен момент е доста значимо да имаш поддръжка и съпричастност. Оценявам го! Жалко е, че в неделя ще играем без аудитория, само че изискванията са идентични за всички “, съобщи Григор Димитров.

„ Аз съм от Хасково и България. Гордея се от този факт и това никой не може да ми го отнеме. Винаги ще пробвам да оказа помощ и да допринеса за града “, добави Гришо.

„ Не желая да мисля за равнището си сега. Изцяло фокусиран съм върху мачовете и подготовката си. Не мога да дефинира дали съм близо, или надалеч от третото място в международната класация. Един шампионат може да направи огромната разлика. В момента на пандемията, когато не знаем дали на следващия ден ще излезем на корта или даден шампионат ще се организира, би трябвало да останем спокойни и да се възползваме от всеки един момент, да се любуваме на това, което обичаме да вършим “, приключи българският тенисист.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР