Бившият защитник на Ливърпул и Тотнъм Стивън Колкър търси следващия

...
Бившият защитник на Ливърпул и Тотнъм Стивън Колкър търси следващия
Коментари Харесай

Забравена звезда на Ливърпул търси нов клуб в LinkedIn, след като напусна пета дивизия

Бившият бранител на Ливърпул и Тотнъм Стивън Колкър търси идващия си клуб в LinkedIn след престой в испанската пета дивизия.

Колкър се причисли към Малага Сити, ръководен от Англия футболен клуб на Коста дел Сол, през декември като играч-мениджър, само че беше заставен да подаде оставка от позицията си по-рано този месец заради дълго очакване за визата му за работа. Оттогава 32-годишният се завръща в Англия, където търси идната си роля.

Той написа в обява на уеб страницата: „ Семейство на LinkedIn, апелирам, направете своята магия... аз съм Търся нов тим преди сезон 2024/2025, за предпочитане като треньор, само че към момента съм отворен да играя, до момента в който диря подобаващ вид, ангажиран съм с треньорство 1-2-1. и обществено говорене. "

Съобщението беше съпроводено със фотография на Колкър, който се ръкува с някогашния селекционер на Англия Рой Ходжсън. Той означи гол при своя интернационален дебют - първото и последното му присъединяване в Трите лъва - по време на провалянето с 4-2 против Шв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР