Най-добрият ни тенисист Григор Димитров реши да стартира участието си

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров реши да стартира участието си
Коментари Харесай

Програма за вторник: Григор Димитров излиза за първия си мач от основната схема в Куинс

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров реши да започва присъединяване си на конкуренцията в Куинс от квалификациите, където записа две безапелационни победи и безпроблемно откри място в главната скица. През утрешния ден първата ни ракета ще опита да удължи победната си серия, като на старта на същинската част на шампионата негов противник ще бъде международният №42 Емил Руусувуори.

Финландецът не трябва да бъде подценяван, защото през предходната седмица взе присъединяване в надпреварата от категория АТР 250 в Хертогенбош и доближи до полуфиналната фаза, като по пътя си към нея той надви изрично над международния №9 Яник Синер, преди да бъде спрян от бъдещия първенец Талон Грийкспор.

До този миг Димитров и Руусувуори са се изправяли единствено един път един против различен, като това стана факт преди по-малко от 2 седмици във втория кръг на Откритото състезание на Франция. Тогава родният ни представител не срещна съвсем никакви усложнения със скандинавеца и пречупи съпротивата му в поредни сетове.

Предстоящият конфликт сред двамата е трети в програмата за вторник на корт №1 в Куинс и ще стартира след края на срещата сред Франсис Тиафо и Ботик ван де Зандсхулп. Това значи, че началото му ще бъде сложено не преди 17:30 часа българско време, а вие още веднъж ще имате опция да наблюдавате изявите на нашето момче на нормалните линкове в Tennis.bg.

Корт №1 (начало 14:30 часа):

1. Адриан Манарино - Лиам Броуди

2. Франсис Тиафо - Ботик ван де Зандсхулп

3. Григор Димитров - Емил Руусувуори

4. дуел на двойки

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР