Наблюдателни кадри показват брутално грабеж в центъра на Лос Анджелис,

...
Наблюдателни кадри показват брутално грабеж в центъра на Лос Анджелис,
Коментари Харесай

Мъж с Rolex е ограбен, бит до безсъзнание мигове преди да хване асансьора, заподозрян в ареста на полицията в Лос Анджелис

Наблюдателни фрагменти демонстрират брутално обир в центъра на Лос Анджелис, при което мъж, носещ часовник Rolex, е обичай до безсъзнание и ограбен от различен мъж.

Полицията арестува обвинения Пабло Гарсия, 25, от Лос Анджелис за обира, осъществен на 28 април 2024 година в блок 800 на East 1st Street. Видео, оповестено от полицията в Лос Анджелис, демонстрира нападението, по време на което жертвата е удряна няколко пъти в главата от нападателя си.

„ Заподозреният посегна към часовника Rolex на жертвата, след което брутално атакува жертвата, с цел да точката, в която жертвата е изгубила схващане ", споделиха чиновници на LAPD. „ Заподозреният смъкна часовника Rolex на жертвата и избяга от мястото. “

Видео демонстрира по какъв начин мъж, облечен в алена риза и мрачен панталон, влиза в постройката и се насочва към асансьор. Заподозреният следва малко след него, облечен в черно-бяла качулка и черни панталони.

Запис от камера за наблюдаване демонстрира по какъв начин обвинен на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР