Най-добрият български боксьор най-накрая отново ще се качи на професионалния

...
Най-добрият български боксьор най-накрая отново ще се качи на професионалния
Коментари Харесай

Кубрат Пулев - Франк Мир по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Кобрата на живо

Най-добрият български боксьор най-сетне още веднъж ще се качи на професионалния кръг, въпреки и не в общоприетото си амплоа. Почти година след , родният представител излиза в извънредно любопитна борба с един от най-коравите представители на ММА в последните години - Франк Мир.
Любителите на професионалния, както и на миксираните бойни изкуства, ще станат очевидци на доста забавна композиция сред двата спорта, събрана под името " Триад Комбат " - военен с детайли главно на бокс, само че и на MMA.

Организаторите от " Трилър " са подготвили същинско представление, почтено за огромна галавечер на бойните изкуства. Цели 6 дуела влизат в " картата ", управлявана от конфликта на Кобрата с 42-годишния американец. Нещо повече - по време на събитието ще пее не какъв да е, а една от най-легендарните рок банди за всички времена - Металика!
Интересно е да забележим в какво положение ще е българинът, който сигурно е натрупал малко " наслойка ", откакто към този момент година е навън от боксовия кръг. За последно той се изправи против Антъни Джошуа и беше брутално нокаутиран в 8-ия рунд. Сега обаче противникът му е надалеч по-лек и на собствен ред е " зелен " в бокса.
Мир има 20-годишна кариера в другите ММА серии, като е повторен първенец в тежка категория на UFC. Визитката му е стряскаща и подсигурява, че за Пулев дуелът няма да е " разходка в парка ", само че и , когато беше същинско чудовище в ММА. Освен това той няма да може да разчита на най-силната си страна - хватките за предаване. Той държи връх за най-вече победи след отричане на противника в тежка категория на UFC, само че в този момент няма опция да се възползва от тях.
Ще излъчи ли БГ телевизия Пулев - Мир?
За страдание (ако в последния миг не се промени нещо), българска телевизия няма да излъчва дуел на Кобрата за втори следващ път. Както е известно, за конфликта за международната купа в тежка категория на професионалния бокс още веднъж нямаше БГ лъчение, като тогава DAZN държеше правата за Джошуа - Пулев. Сега обаче напълно друга платформа ще излъчва борбата.
Как и къде да гледаме дуела на Пулев?
Подобно на този случай, още веднъж задгранична стрийминг платформа държи правата за лъчение. Това е американската " fite.com ", като с регистрация на уеб страницата и заплащането на събитието (10.99 долара), или с абонамент към самата платформа за един месец или година (сумите можете да ревизирате в уеб страницата, само че все па - 2.99 $ е най-евтиният вероятен абонамент).
Всеки, който няма опция да гледа срещата в платформата, сигурно ще може да следи в Sportlive.bg .
Ако въпреки всичко сте почитатели на бокса, то DAZN предлага редица церемония вечери, невероятни борби и редица филми, отдадени на спорта:
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР