Най-добрата и известна българска оперна певица Соня Йончева отпразнува първия

...
Най-добрата и известна българска оперна певица Соня Йончева отпразнува първия
Коментари Харесай

Соня Йончева организира пищно парти за първия РД на дъщеря си

Най-добрата и известна българска оперна певица Соня Йончева отпразнува първия рожден ден на щерка си София, видя HotArena.

Тържеството е в Швейцария, където надарената българка от години живее със брачна половинка си - диригента Доминго Хиндоян. Партито е решено напълно в розово, като дрескодът е в същия звук. Визията на дребната принцеса е в светли тонове, като майка й залага на тюлена рокля. По-големият й наследник Матео, който наподобява напълно на татко си, е наведен в кавалерски тип с риза и дънки.

Цялото семейство и доста другари са част от празненството, като и роднините на Йончева летят от България, с цел да се причислят към тържеството. Детското забавление е единствено ден преди Йончева да пътува за Германия за разкриване на оперния сезон, където осъществяванията й са посрещнати на крайници от нестихващата аудитория. По всичко проличава, че българката може да балансира съвършено сред грижовната майка и професионализма на сцената, като тя продължава да е най-търсеното сопрано на Стария континент.

В грижите за двете си деца певицата се доверява на майка си Теменуга, която пътува с тях непрекъснато и се грижи за малчуганите, както и на спътника в живота й Доминго. Искрите сред Йончева и брачна половинка й пламват в Женева. Това се случва по време на последния й изпит за магистърска степен, който минава под диригентството на бъдещия й любим. Макар да усещат мощно привличане един към различен, се постанова да изчакат 5 години, с цел да сключат брак, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР