Най-добрата българска фигуристка Александра Фейгин ще размести елементите във волната

...
Най-добрата българска фигуристка Александра Фейгин ще размести елементите във волната
Коментари Харесай

Александра Фейгин ще направи промени във волната програма за Европейското

Най-добрата българска фигуристка Александра Фейгин ще размести детайлите във волната си стратегия, с която ще взе участие на Европейското състезание от 25 до 29 януари в Еспоо (Финландия). Решението за измененията са взети след присъединяване й на Зимната Универсиада в Лейк Плесид (САЩ). Там тя приключи на 12-то място, откакто изигра отлична къса стратегия с осми резултат и не чак толкоз добра волна (15-о място).

" Доста спокойна се усещах там на леда. Всичко ми хареса. Самият лед беше доста прекрасен, температурата беше ок, публиката също. Атмосферата беше спокойна и те предразполагаше да не мислиш толкоз концентрирано, тъй като всички се забавляваха. Това доста ми оказа помощ да се отпусна и да не съм толкоз обезпокоена. Добре се оправих с късата стратегия, само че от волната не съм удовлетворена. Олекотих си втората половина на програмата, тъй като усетих, че няма да се оправя ", сподели в изявление за БНР Александра Фейгин.

" Със сигурност това, че бях без треньорите си в Лейк Плесид оказа въздействие на представянето ми. Когато съм с моя треньор съм извънредно фокусирана. Искам да покажа това, което върша на тренировки. Това повече ме стимулира и ме кара да съм по-фокусирана върху детайлите. Когато съм сама ми е малко по-отпуснато. Може би за това по този начин се получи във втората половина на волната стратегия. Но това беше добра подготовка за Европейското състезание, тъй като разбрах, че би трябвало да сменя местата на някои детайли във волната стратегия. В момента това вършим на тренировките ", добави най-хубавата българска фигуристка.

" Не съм била до момента във Финландия. За мен е значимо да има прекрасен лед и пързалка Не съм гледала поръчките. Не обичам да ги виждам. Аз съм се фокусирала върху себе си. Надявам се да покажа чисти стратегии. Това е, което желая да направя ", приключи тя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР