Най-близкият и скъп човек в нашия живот е мама.От допира

...
Най-близкият и скъп човек в нашия живот е мама.От допира
Коментари Харесай

Майката е една! Обадете й се, кажете й, че я обичате

Най-близкият и безценен човек в нашия живот е мама.От допира на устните й постоянно ни става по-топло. Ръцете на мама, по-добри от всеки балсам, еднообразно ни избавят и от физическа болежка и от духовни рани.

В детството постоянно отивахме при мама, с цел да споделим с нея насладата или да н съчувства за неуспеха. Майчината обич е всесилна, тя постоянно ни закриля, където и да сме, оказва помощ ни да открием правилния път в живота.

Пораснахме по всемогъщото майчино крило, оженихме се, огромна част от нас трябваше да изоставен родните си места в търсене на своето място в живота.

Оставихме след себе си освен скъпото на сърцето ни място, само че и най-верния, обичан и безпределно необходим ни човек – нашата майка.

Колко постоянно посещавате или се обаждате на вашата майка? Днес ни се наага да живеем в бурния темп на живота, опитваме се да доближаваме своите цели и да постигае най-заветните си фантазии, които сме имали още от деца. В резултат на това не можем да си позволим да отидем просто по този начин, без мотив, в родителския дом. Остават единствено къси диалози по телефона.

Ако знаехте единствено какъв брой е малко това! Майките ни биха желали да ни кажат толкоз доста. Но те не желаят да се намесват, опасяват се да наподобяват натрапчиви. Надяваме се, че откакто прочетете тази публикация, ще съумеете да реализирате най-тайните стремежи на майка ви в живота.

Грижа.

За мама ние постоянно оставаме дребни деца. Тя към момента се тормози доста за нас, както в детството. И без значение на какъв брой години сме. Опитайте се да се обаждате по-често на обичаната си майка. Повярвайте ми, тя толкоз доста чака това.

Подкрепа

С годините нашите майки не младеят. И това, което преди време е можела да прави с лекост и бързо, през днешния ден вероятно изисква повече старания. Направете й подобен подарък. Просто отидете да й помогнете за семейството. Защото тя самата в никакъв случай няма да ви помоли за това, няма да желае да ви е в спънка.

Почитание

Майката, като всички други хора, може да сгреши. Не таете обидата в себе си, а просто се пробвайте да я разберете. Нито една майка не заслужава оскърбително отношение към себе си и няма значение какво е напрвила. Тя е подготвена на всичко за своите деца. Винаги казвайте на майка си, че доста я обичате. Защото не знаем какъв брой време ни остава на тази земя.

Грижете се заа родителтие си, те са ни едни! За да не съжалявате след това за неказаните най-важни думи…

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР