Най-актуалната светска двойка у нас - Златка Райкова и Благой

...
Най-актуалната светска двойка у нас - Златка Райкова и Благой
Коментари Харесай

Златка Райкова и Джизъса с дзен послание СНИМКА

Най-актуалната световна двойка у нас - Златка Райкова и Благой Георгиев, за пръв път се осмелиха да се снимат дружно. По всички проличава, че влюбените се любуват на всеки един миг, когато са двамата. Това излиза наяве от изявленията на някогашния футболист и плеймейтката в обществените мрежи. Откакто обществено оповестиха връзката си, те не стопират да парадират с околните си връзки в " Инстаграм ".

В рамките на единствено няколко часа влюбените си пуснаха фотоси от колата на някогашния национал и от асансьор. Посланието на русокосото прелъщение под една от фотосите гласеше: " Ние се избираме един различен неслучайно! Ние срещаме единствено тези, които към този момент живеят в нашето подсъзнание!!! ", съпроводено от няколко сърца. А тази мисъл от дзен будизма подсказва, че двамата са подвластни на източната философия.

Преди време двамата бяха на сантиментална отмора във Велинград, където Злати сподели божествени форми. По-рано пък влюбените гълъбчета демонстрираха по какъв начин плеймейтката подготвя на Джизъса изобилна вечеря.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР