Най-актуалната певица Татяна вече кара автомобил номер 1 в света,

...
Най-актуалната певица Татяна вече кара автомобил номер 1 в света,
Коментари Харесай

Татяна подкара автомобил номер 1 в света!

Най-актуалната певица Татяна към този момент кара автомобил номер 1 в света, видя HotArena.

Звездата получи ключовете от чисто новото украшение Волво XC 60 от шоурума на Мото Пфое във Варна. Служителите на компанията се постараха да създадат момента паметен, като връчването на ключовете беше съпроводено със особено проведено за събитието празненство, фотосесия и прелестен букет с цветя. Татяна очевидно се вълнуваше, а за събитието беше избрала да е облечена в съвременна маркова рокля. Да и пожелаем безаварийно шофиране!

Новото ХС60 е известно с това, че е най-сигурният автомобил досега, а тестванията на интернационалната организация Euro NCAP го потвърждават. Колата е цялостна с екстри. Системата за автоматизирано използване на спирачки, както и самостоятелното вдишване на надзор над кормилото, са усъвършенствани, с цел да може да се избегне изцяло възможен конфликт. Помощта за лидера не е лимитирана до тук. Колата е със система за попречване на конфликт с насрещно движещ се автомобил, както и несъмнено, помощник за мъртвата зона. Волво XC60 беше определен за Световен автомобил за 2018 година

Преди седмица певицата пусна песента " Само с теб ", която мигновено стана шлагер. Клипът е най - професионалния юридически за реализатор на Пайнер и коства 30 000 лева Видеото беше снимано в Кипър. Напоследък Татяна непрекъснато разгласява и фотоси от морската и това е следващия благополучен миг за певицата това лято. Какво ли още следва?
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР