Нацистката идеология в осъвременен облик отново създава преки заплахи за

...
Нацистката идеология в осъвременен облик отново създава преки заплахи за
Коментари Харесай

Путин: Немски танкове отново заплашват Русия, ние ще отговорим и то не само с бронетехника

Нацистката идеология в осъвременен образ още веднъж основава директни закани за сигурността на Русия. Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин на церемониален концерт във Волгоград, отдаден на 80-годишнината от успеха в Сталинградската борба.

" Невероятно, само че факт - нас още веднъж ни заплашват немски танкове " Леопард " с кръстове на борда ", съобщи Путин.

Президентът означи, че с Русия считат да водят война посредством наследниците на Хитлер, бандеровците.

" Но те не схващат, че актуалната война с Русия ще бъде напълно друга. Ние няма да пращаме своите танкове към техните граници. Имаме с какво да отговорим и няма да се ограничим с бронетехника ", заплаши Путин.

Сталинград постоянно ще бъде знак на несъкрушимостта на нашия народ, градът бе възобновен от нулата с помощта на напъните на цялата страна, посочи президентът на РФ.

" Сталинград вечно стана знак на несъкрушимостта на нашия народ, на самата мощ на живота ", съобщи Путин, отбелязвайки че градът и неговите околности са били възобновени " от нулата с помощта на цялата страна " и че към февруари 1943 г в Сталинград " не е останало на процедура нито едно дърво, нито една постройка ".

Путин акцентира, че " изключителната устойчивост и неустрашимост на бранителите на Сталинград и неговите поданици и през днешния ден ни поразява до глъбините на душата, провокира усеща на откровена признателност и почитание ".

Русия е уверена в себе си, в своята справедливост и победа, разгласи още Владимир Путин.

" Приемствеността на поколенията, полезностите, традициите - всичко това, което отличава Русия, ни прави мощни и уверени в себе си, в своята справедливост и в нашата победа ", - акцентира той.

Днес президентът посети мемориалния комплекс на Мамаев курган във Волгоград в границите на тържествата, отдадени на 80-годишнината от успеха в Сталинградската борба.

Той постави венец пред Вечния огън в Залата на воинската популярност, по-късно уважи с минута безмълвие паметта на починалите в Сталинградската борба руски воини.

След това той постави цветя на гроба на маршал Василий Чуйков (два пъти Герой на СССР), който също е на Мамаев курган. В годините на войната Чуйков е командвал 62-ра войска, прославена с гериочната шестмесечна защита на Сталинград.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР