Национално движение "Русофили" настоява България да включи инициатива за отмяна

...
Национално движение "Русофили" настоява България да включи инициатива за отмяна
Коментари Харесай

Наглост! От името на народа, русофили искат премахване на санкциите срещу Русия

Национално придвижване "Русофили " упорства България да включи самодейност за анулация на глобите против Русия по време на идното за страната ни Председателство на Съвета на Европейския съюз. В позиция, призната на днешното съвещание на Националния съвет на придвижването, се упорства също държавните институции да подхващат ограничения, с които да се инкриминират антисемитските прояви, похищенията против антифашистки монументи и насаждането на ненавист.
Движение "Русофили " вижда директна връзка сред ескалацията на политическата борба в страната и признатия през октомври от Народното събрание Доклад за положението на националната сигурност, който дефинира Русия като "източник на районна неустойчивост " и опасност.

Тази оценка е в цялостен прорез с мисленето на българския народ и с националните ни ползи, се споделя в позицията. В Движението са уверени, че като член на Европейския съюз България би трябвало да бъде мост за доближаване и разговор сред Съюза и Русия, както и да помогне за превъзмогването на антируската обсебеност, която за всички международни несгоди търси провинен в лицето на Русия.

Националният съвет утвърди насоки за работата на организацията през идната година, ориентирани към подсилване и развиване на българо-руските връзки като цяло, както и за почтено отбелязване на 140-ата годишнина от Освобождението на България, в частност.

Националният съвет редуцира числеността на Изпълнителното бюро и избра ново оперативно управление на придвижването. В него като секретар на организацията влиза международният, европейски и олимпийски първенец по битка Георги Мърков. За зам.-председатели бяха определени Владимир Чучуев, Галина Стоянова - кмет на община Казанлък, Милен Чакъров, националният представител Станислав Станилов и Стоян Проданов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР