Национално безотговорно поведение е настояването за изпращане на военна помощ

...
Национално безотговорно поведение е настояването за изпращане на военна помощ
Коментари Харесай

Владимир Маринов в Шумен: Военна помощ и стоки с възможно двойно предназначение за Украйна въвлича България във война

Национално безконтролно държание е настояването за изпращане на военна помощ и артикули с допустимо двойно предопределение за Украйна. 

Това съобщи пред медиите в Шумен националният представител на АБВ в ПГ „ Българска социалистическа партия за България Владимир Маринов. Той акцентира, че сходен акт на процедура значи непосредствено замесване на България във война и предлагането няма да бъде подкрепено от социалистите в Народното събрание.

Маринов изрази подозрение по наличието на засилените срещи на високо ниво с държавното управление на районен съд Македония. Той уточни, че това се прави без мандат от Народното събрание.

„ Ако България отстъпи от настояванията си, за сметка на нашата история, това е поредна стъпка към заличаване на държавността ни и националното ни достолепие. Ако и това отстъпим, отстъпваме от жанр и Родина “.

Владимир Маринов обаче е безапелационен в нуждата от непоклатимост на държавното управление в сегашния миг на рецесия.

Председателят на АБВ Румен Петков по въпроса за предлагането за даване на напомни оръжие за Украйна напомни сходните събития за България от времето на Втората международна война, и заетата тогава от страната ни позиция. Това, сподели той, докара до избиването на близо 5000 мъже, дами и деца, единствено в София.

Петков подчертава върху националната сигурност в подтекста на събитията в Украйна. Той акцентира, че правоохранителната система и у нас, и в Европа е неподготвена за събитията към бежанските потоци и наличните към този момент конфликти сред руснаци и украинци. На първо място е българската национална сигурност, акцентира той. Същевременно Петков е безапелационен в нуждата България да направи всичко по силите си за хората, които бягат от войната в Украйна.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР