Националният състезател на България по волейбол и син на легендата

...
Националният състезател на България по волейбол и син на легендата
Коментари Харесай

Симеон Николов: Целта е класиране на Олимпиада

Националният играч на България по волейбол и наследник на легендата Владимир Николов - Симеон Николов разяснява задачите пред тима, както и какво значи за него наличието на татко му.

" Волейболът е малко по-различен спорт, защото няма персонален аспект. Единствено има подобен в самостоятелните награди, само че даже единствено тогава освен аз заслужавам, а тимът играе с теб, само че малко си се отличил от останалите. Не мога да кажа, че премиите и триумфите, които съм имал, са персонални ", стартира той.

" Можем към момента да се класираме за Олимпиада, бихме се пробвали да вземем този късмет. Наистина е доста дребна вероятността, нека се класираме по-напред. Когато дебютираш на 16 години, постоянно се помни. Мога да кажа, че към този момент съм един от най-опитните 17-годишни. Мога да пренеса това в националния тим за състезателите на моята възраст, а и знаят че мога да им оказа помощ в персонален проект за цели ", добави състезателят.

" Засега нашите цели са класиране на Олимпиада, не сме говорили друго. Не си поставям персонални такива, просто се старая и работя. Със сигурност е по-лесно да знам, че татко ми е минал през всичко, през което и аз. Може да ми дава препоръки и да ми оказва помощ. Това в действителност го правя оценка, защото знам, че не всеки състезател може да се похвали със същото нещо. Това доста ми е пособие в нежната ми кариера ", приключи Николов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР